CATRICE OJELERİ VE LAST UP TO 7 DAYS WITHOUT TOP COAT SERİSİ




Merhaba,

Ojeler kadınların vazgeçilmezidir değil mi? Ojelerden en büyük beklentimiz de muazzam renk duruşu ve uzun süre dayanıklı olmasıdır. Eller sudan çıkmıyor sonuçta 🙂  Onca zahmetle sürülen o koyu renk ojeler daha aynı gün soyulmaya başlayınca hangimiz sinir olmuyoruz ki?

Bu yazımda size rengini gördüğümde bayıldığım  " eee hadi bir de bunu deneyeyim " dediğim          " 7 gün kalıcılık " vaaden  Rossman mağazalarında satılan Catrice markasının ojelerinden bahsetmek istiyorum.

Öncelikle tek katta bile kapatıcılığı mükemmel, fırça yapısı geniş ve koyu renkleri bile kolaylıkla sürmenize olanak sağlıyor. İkinci katı geçtiğinizde ise renk muazzam oluyor. Üzerine ekstra parlatıcıya bile gerek kalmıyor diyebilirim çünkü parlaklığı da çok başarılı. Özellikle " Last up to 7 days without top coat " serisi gerçekten çok dayanıklı, kırmızı renk ojede ilk defa 9 günü aşağıdaki hali ile gördüm diyebilirim. Bu arada aşağıdaki görsel tam 9 günlük :)


Eğer normal bir ojeniz varsa yani üzerinde up to 7 days yazmayan bir oje; yine dayanıklılığını artırmak için oje üzerine sürebileceğiniz serinin " gel top coat " şeffaf oje koruyucusu da gerçekten ojenin tırnaktaki ömrünü maksimum 5-6 gün dayanıklı hale getiriyor. Bu top coat görseli de aşağıda;


Bu arada tüm bunları sürekli mutfakta ve su ile temas halinde olan biri olarak yazıyorum :) Evde oje koleksiyonu olan biri olarak ; Catrice markasına kesinlikle bir şans verin derim.

Sevgiyle kalın...



Yorumlar

Popüler Yayınlar